Lambrisering Vertaling Engels

Lambrisering Vertaling Engels. Binnen het kader blijven van en: Vertalingen van het woord lambrisering van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van lambrisering in een zin met hun vertalingen:

Vertaalpagina voor zinnen Vertaling van Nederlands naar Engels Online from vertaling-nederlands-engels.nl

Betekenis van lambrisering vertalen lambrisering vertaling. Informatie betreffende lambrisering in het gratis engels woordenboek en encyclopedie. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot.

Vertalingen Van Het Uitdrukking Houten Lambrisering Van Nederlands Naar Engels En Voorbeelden Van Het Gebruik Van Houten Lambrisering In Een Zin Met Hun Vertalingen:

Glosbe gebruikt cookies om zeker te zijn dat jij de beste gebruikerservaring krijgt Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Het gaat hierbij om lezen engels boeken en kranten en kijken van films in het engels.

Lambrisering Vertaald Van Nederlands Naar Engels Inclusief.

Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd en kunnen ongepaste taal bevatten. Wooden (especially oaken) panelling on the lower part of a room’s walls Definitie van lambrisering in het online woordenboek.

Dit Is Een Charmante Lounge Met Houten Lambrisering, Keramische Vloeren En Een Open Haard.

De lambrisering (v) the boarding; Deze heb ik in gonneke zeker gevonden. Remain within the framework (scope) of.

Detailed Translations For Lambrisering From Dutch To English.

De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het engels en meer dan honderd andere talen. Het heeft klassiek interieur en ho uten lambrisering. Ik zie originele houten lambrisering.

Maytoni Kroonluchters Zijn Een Combinatie Van Duitse Kwaliteit En.

Lambrisering [de ~ (v)] noun. Duiker called this type of wall finish by its product name ‘fortoliet’: Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.